Amber de Groot en Maddy Dijkshoorn verzekeren Nederlandse overwinningen in Deauville

Amber de Groot en Maddy Dijkshoorn verzekeren Nederlandse overwinningen in Deauville

In Deauville was het deze ochtend aan de dressuurjeugd om het beste van zichzelf te geven. In de individuele test voor ponyruiters reed Maddy Dijkshoorn naar de overwinning. Zij rekende op Boogie de L'Aube (v. Don't Worry) om naar een totaalscore van 70,180% te rijden. 

Weronika Lewandowska en Hojvejs Casmir namen de tweede plaats mee naar huis. Hun proef werd door de jury met een totaal van 68,153% beloond. Lisa Waverijn en Dornier (v. D'Artangnon) namen de derde plaats voor hun rekening met een totaalscore van 66,441%. 

In de individuele test voor Junioren was Lana de Caluwe de beste. Zij verzamelde in het zadel van Alfenfranke (v. Rastenberg) een totaalscore van 69,657%. Kebie Raaijmakers en Lord of Rock (v. Lord Sinclair) eindigden op de tweede plaats. Zij scoorden 67,010%. Hector Milochevitch en Bernardo R (v. Bellissimo M) vervolledigden de top drie met een totaalscore van 65,980%.

Nicolas Josse (Wait and See) en Lilly Widdicombe (Butharr) vervolledigden de top vijf.

Bij de Young Riders was Ambert de winnares. Zij rekende op Homemade (v. Hexagon's Louisville) om naar een totaalscore van 69,167% te rijden. Coco Soffers en Formidable namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een totaalscore van 67,353%. Athaline van Roey en Dream Boy (v. Don't Worry) vervolledigden de top drie. Hun proef werd door de jury met een totaal van 61,323% beloond.

Coco Soffers (John Schufro Rnd) eindigde op de vierde plaats.

In de Grand Prix voor U25 riders tot slot reed Adrian Roldan Narvaez naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Floyd (v. Rousseau) 70,043% verzamelen. Jeanine Nekeman en Ferrari (v. Apache) volgden op de tweede plaats met een totaalscore van 67,778%. Carla de la Fuente de Pablos en Fay (v. Fidertanz) waren goed voor de derde plaats met een totaal van 67,265%. 

Jamina Gysels (Zico) en Mariana Assis Silva (Serano) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten