De Corona-blog van Liesje Vrolijk: "Ik geloof nu in Vrijdag de 13e"

De Corona-blog van Liesje Vrolijk: "Ik geloof nu in Vrijdag de 13e"

Elke week  vragen we een leuke persoonlijkheid uit de paardensport zijn/haar corona-periode ervaring met ons te delen. Deze week gunt Liesje Vrolijk ons een blik achter de schermen. "Toen de lockdown in Spanje werd aangekondigd was ik op concours in Oliva. De hele week was het al onrustig en werd eerst het terrein afgesloten voor publiek maar al snel hoorde we dat de grenzen dicht zouden gaan. "

" We zijn letterlijk op vrijdag de 13e direct vertrokken en zaterdag avond waren we weer thuis. Sindsdien zitten we thuis." vertelt de amazone.

"Gelukkig hebben wij de stallen aan huis en kan ik gewoon elke dag mijn paarden blijven rijden. Vandaag is het 2e paasdag en wordt er op stal een halve dag gewerkt. We hebben 12 sportpaarden op stal staan. Die zijn vanmorgen allemaal in de stapmolen geweest. Ik heb er 3 gereden."

"Op deze feestdag staan er geen echte training op het programma. Vandaag krijgen ze gewoon even rustig wat beweging."

Na het rijden ben ik naar ons nieuwe veulen gaan kijken. Hij is gisteren op de uitgerekende dag geboren. Een Diarado X Kannan. We verwachten dit jaar 8 veulens dus er valt straks heel wat te knuffelen."

Tot morgen!!