Zuidbroek: Rianne Visscher en Jose Woldring domineren ochtend rubrieken

Zuidbroek: Rianne Visscher en Jose Woldring domineren ochtend rubrieken
In Groningen startte de dag vanmorgen met twee rubrieken over het 1m30 en het 1m25. Beide rubrieken gingen over een speciaal twee-fasen A-C parcours waarbij er gewerkt wordt met een punten systeem.

Zo ging de winst in het 1m30 naar Rianne Visscher en haar Cudame P. die in beide omlopen van het hout wist te blijven en een totaal van 58 punten bij elkaar wist te rijden. Ze bleef daarmee voor op Nynke de Vries die haar Fugon eveneens foutloos rond stuurde en met 57 punten op een tweede plaats eindigde. De Deen Martin Dinesen Neergaard volgde op een derde plaats in het zadel van Clearstay met wie hij 56 punten bij elkaar reed.

In het 1m25 was het vervolgens Jose Woldring die naar de winst wist te rijden met Chella. Het duo noteerde een tijd van 29.98 seconden en 85 punten. Het was vervolgens opnieuw Nynke de Vries die naar de tweede plaats wist te rijden, ditmaal deed ze dat in het zadel van Geert met wie ze een tijd noteerde van 32.32 seconden en 84 punten. De derde plaats ging naar Job Oldenziel met Goldfee die in 33.39 seconden rondkwamen en 83 punten behaalden.

Klik hier voor alle resultaten