Zondag Grote Prijs der Lage Landen

Zondag Grote Prijs der Lage Landen
Aanstaande zondag wordt op draf- en renbaan Duindigt de 63e editie van de Grote Prijs der Lage Landen verreden. Het koersprogramma start aanstaande zondag om 16.45 uur, dit in verband met het rechtstreeks uitzenden van vijf van de koersen in Frankrijk. Er kan op deze koersen gewed worden via de totalisator in Frankrijk met hoge uitbetalingen en lage inhoudingen.

Deze 63ste editie van de Grote Prijs der Lage Landen belooft bijzonder spannend te worden met 15 deelnemers aan de start. Er wordt gestart vanuit vakken. De deelnemers worden op gewonnen prijzengeld ingedeeld in twee vakken . Vanuit het eerste vak starten 8 deelnemers over de afstand van 2600 meter en 7 deelnemers vanuit het tweede startvak met een handicap van 25 meter. De tweevoudig winnaar van de Gouden Zweep, Durk M Boko, start vanuit het eerste vak. Vanuit het tweede vak starten twee paarden met gewonnen prijzenbedrag van boven de €500.000,00, Tiger Danover en Truman Dairpet. De deelnemers komen uit Nederland, België en Frankrijk.

Naast deze draverij zijn er nog zeven draverijen met mooie en grote velden. Ook zijn er twee rennen, een ren met Engels Volbloeds en een met Arabische Volbloeds. Hiervoor zijn top jockey’s overgekomen uit Frankrijk en België. Kortom een geweldig programma.