Z Online Auction sluit af met veilingtopper van € 48.000.

Z Online Auction sluit af met veilingtopper van € 48.000.

Na een bloedstollend biedduel werd vanavond de gekleurde Emerald-zoon Ping Pong van de Lentamel via de Z Online Auction verkocht voor een recordbedrag van €48.000. De opvallende verschijning zal zijn sportcarrière onder Duitse vlag kunnen aanvatten.


Voor € 35.500 vindt de Solid Gold Z-dochter Sweet Louise SPB Z een nieuwe thuis in Italië en de in Z-France gekeurde dekhengst Elite du Lys Z bereikte tevens de kaap van € 35.000.


Ook Cicero Z scoorde vanavond met de verkoop van Chique Choque van de Lentamel Z die voor € 24.500 naar de Belgische Conny Vets van de Zuuthoeve verhuist. Daytona, een 4-jarige Diamant de Semilly, werd dan weer verkocht aan een investeerder uit Qatar.


Zangersheide sluit deze editie van de Z Online Auction – Young Horses Edition succesvol af en belooft binnen enkele dagen uit te pakken met een nieuwe collectie jonge springpaarden. Ditmaal zal Z Online Auction 23 zorgvuldig geselecteerde jonge paarden verkopen uit de gerenommeerde Stud 111. De veiling loopt van 20 tot en met 24 april en verschijnt komende donderdag online.


Meer info via www.zangersheide.auction