Wout-Jan van der Schans in topvorm op Grote Prijs Luxembourg

Wout-Jan van der Schans in topvorm op Grote Prijs Luxembourg
Het was Wout-Jan van der Schans die samen met zijn 11-jarige KWPN-er Aquila SFN (v. Ovidius) in topvorm bleek te zijn vandaag tijden de 1.50m Grote Prijs van Luxembourg. Hij bleef maar liefst bijna vijf seconden voor op de Braziliaan Adir Abreu Junior die als enige andere ruiter ook dubbel foutloos rondkwam in deze Grote Prijs met twee rondes. Het duo zette dan ook de razendsnelle tijd neer van 44.47 seconden.

De Braziliaan eindigde met zijn Cula Lou (v. Chacco-Blue) op de tweede plaats met een tijd van 49.21 seconden. De Canadese Karina Aziz bleef met haar Czardas 30 (v. Contendro I) van het hout af, maar kreeg een fout voor tijd aangerekend in haar tweede ronde. Hierdoor eindigde ze met een tijd van 52.95 seconden op de derde plaats.

De snelste ruiter van de dag was de Turk Derin Demirsoy die met zijn Harry K een tijd klokte van 43.48 seconden in een foutloze tweede ronde, maar in zijn eerste ronde wist de combinatie niet van het hout te blijven, wat hun vier strafpunten opleverden. Zij eindigden daarmee op de vierde plaats.

Ook Lisa Nooren reed een mooie dubbele ronde, in haar eerste ronde bleef ze foutloos, maar helaas moest ze met haar VDL Groep Sabech d’HA (v. Qredo de Paulstra) een balk incasseren in de tweede ronde en werd ze met een snelle tijd van 43.93 seconden vijfde.

Maar ook Albert Zoer plaatste zich met zijn Heechhiem’s Cancun Vdm voor de tweede ronde. Hij werd hier 15e met een totaal van 12 strafpunten.

 

Klik hier voor alle resultaten