Winchester HS op pension

Winchester HS op pension
Frank Schuttert's Winchester HS gaat op 15-jarige leeftijd op pensioen. Het paard werd gefokt door J Dunnewind en G van Beesten en bracht zijn volledige sportieve loopbaan door bij Frank Schuttert.

Het duo werd samen groot in de sport, hun internationaal debuut was op Indoor Twente in 2010. Daarna deelden ze nog vele successen, in 2013 nam het duo goud op het EK Young Riders en deed het duo nog viermaal mee aan een Nations Cup wedstrijd. Drie van deze vier werden gewonnen. Daarenboven won het duo ook de Grote Prijs van Amsterdam in datzelfde jaar. Al deze successen leidden tot de titel Rabo Talent van het Jaar 2013.

Ook in 2014 schreef het duo enkele mooie prijzen op zich, tijdens de Nederlandse kampioenschappen behaalden ze brons en op de 3* Grand Prix van Lanaken wisten ze de overwinning binnen te halen.

Helaas kreeg Winchester HS in 2015 met een langdurige blessure te kampen maar in 2016 kwam het duo terug in de ring. De comeback werd meteen bekroond met een Grote Prijs overwinning en dat op het eigen concours van de familie Schuttert.

Schuttert bedankt het paard op zijn Instagram voor de fantastische jaren dat ze samen gehad hebben. En zal hun herinneringen nooit vergeten.

Het paard geniet van zijn pension op de weilanden van de familie.