Willem Greve en Demi van Grunsven weten beide te imponeren met tweede plaats

Willem Greve en Demi van Grunsven weten beide te imponeren met tweede plaats
Bij de Young Horses in Valkenswaard weten de Nederlandse ruiters ook sterke resultaten neer te zetten. Zo vinden we bij de vijfjarigen zowel Demi van Grunsven als Eric van der Vleuten jr op het podium

De winst bleef in handen van James Paterson-Robinson die zijn Heiniken in een foutloze ronde naar een tijd weet te sturen van 66.37 seconden. Het was hierop Demi van Grunsven die het dichtst aan deze tijd wist te komen samen met haar KWPN-er Hucinta (v. Namelus R) met wie ze hier een tijd weet te noteren van 69.01 seconden. Hiermee bleef ze voor op Eric van der Vleuten jr die zijn Cabinet Noir (v. Mylord Carthago*HN) naar de derde plaats wist te rijden in 69.69 seconden.

Bij de zesjarigen is het Willem Greve die voor Nederland een mooie prestatie neerzet. Zo weet hij met zijn Garant (v. Warrant) naar de tweede plaats te rijden in 38.56 seconden in deze rubriek met barrage. Ook hier bleef de winst in handen van de Britten, ditmaal was het Tim Wilks die met zijn BWP-er Loeki van het Lindehof naar een tijd wist te rijden van 38.38 seconden. De derde plaats ging naar de Noorse Kristine Seierstadt die hier haar Corsini in 39.71 seconden rondstuurde.

Klik hier voor alle resultaten