Vincent Voorn bovenaan in MET

Vincent Voorn bovenaan in MET
Vincent Voorn en Explosion (Applaus) hebben vandaag een mooie vierde plaats behaald in Oliva. Dat deden ze in proef Gold 3 over een hoogte van 1,40m. De Brit Matthew Sampson en Renkum Centre Star (Renkum Off-Centre) wonnen, hun landgenoot David McPherson en Camall (Casall) volgden op de tweede plaats. De Zwitser Matias Larocca en GDE Matrix (Cardento 933) bleven Voorn nog net voor. Sjaak van der Lei en Zambuca Z (Zurich) vielen ook in de prijzen met hun elfde plaats in deze proef.

In de Silver 3 won de KWPN-hengst Fruselli (Zambesi) onder de Britse Holly Smith. Ook in de proef voor vijfjarigen ging het KWPN op kop. Hopscotch (ook van Zambesi) won met Carmen Edwards, Hallo Cerina F (Eldorado vd Zeshoek) werd tweede onder Jamie Wingrove. Beide startten onder de Britse vlag.

De Silver 2 1,30m zag ook een KWPN'er op het podium. Cingdoctro (Indoctro x Hemmingway) pakte met Ferenc Szentirmai de tweede plaats voor Oekraïne.

De hoogste proef van vandaag, de Gold 4 1,45m, werd gewonnen door de Canadees Brian Walker en Carlson 93 (Contendro I). De Franse Marie Demonte werd tweede, Daniel Neilson pakte de derde plaats voor Groot-Brittannië.

Klik hier voor alle resultaten.