Timothy Hendrix weet zich op het podium te springen in Aken

Timothy Hendrix weet zich op het podium te springen in Aken
In Aken werd er vanmorgen een rubriek verreden met barrage. Het waren hier de Duitsers die een sterk staaltje springen lieten zien. Zo was er winst voor Sven Fehnl en zijn Holsteiner Lacox (v. Landos) met wie hij een snelle tijd neer wist te zetten van 34.95 seconden.

Zijn landgenoot Mario Walter sprong naar een tweede plaats in het zadel van Lancerto (v. Lancer II) met een tijd van 35.32 seconden. Op de derde plaats vinden we voor Nederland Timothy Hendrix die samen met zijn BWP-er Jewel LVP (v. Berlin) een mooie foutloze ronde neer wist te zetten in een tijd van 35.71 seconden.

De top vijf werd vervolgens voltooid door de Mexicaan Jaime Guerre Piedra en zijn Lego 26 (v. Camerque) met wie hij er al een succesvol weekend op heeft zitten. Vandaag noteerde hij een vierde plaats in 35.83 seconden. De vijfde plaats ging naar de Duitser Christof Kauert en zijn Ragazy de la Serre (v. Lupicor) met wie hij rondkwam in 37.43 seconden.

De Amerikaanse leerling van Jeroen Dubbeldam, Lucas Porter, eindigde met zijn Cassina 64 (v. Collado) op een elfde plaats, terwijl er voor Nederlander Tom Martens met zijn Ebaja Oh ook nog een veertiende plaats was.

Klik hier voor alle resultaten