Succesvolle ochtend voor Doron Kuipers in Vilamoura

Succesvolle ochtend voor Doron Kuipers in Vilamoura
In het Portugese Vilomoura rijden een flink aantal Nederlandse ruiters mee deze week. Vanmorgen was het daar Doron Kuipers die sterk uit de bus kwam met zijn Elcapone M (v. Baloubet du Rouet) waarmee hij een tweede plaats behaalde bij de Young Horses in de 1* op 1.35m hoogte. Met een tijd van 67.56 seconden moest hij de Portugees Luis Sabino Gonçalves en Twix V Overis Z (v. Toulon) voor laten gaan met een tijd van 66.39 seconden.

Niet alleen noteerde hij hier de tweede plaats, maar met zijn andere jonge troef Evergo (v. Carthino Z) reed hij ook nog naar de derde plaats in een tijd van 68.24 seconden.

In het 2-fasen 1.35m was er een zesde plaats voor Doron Kuipers. Ditmaal met de Andiamo nakomeling Dazard. De winst ging in deze rubriek naar de succesvolle Ier Darragh Kenny. Kenny reed eveneens een Andiamo nakomeling, G Andiomo Rodeberg. Hij kwam met hem over de finish in 25.39 seconden.

Bij de 6-jarigen was er nog een 10e plaats voor Charlotte Verhagen en haar Cukuta. Ook hier bleef de overwinning in Portugese handen. Ditmaal van Duarte Seabra en Nintender Star.

Op dit moment wordt het 1.45m 3-ster verreden.

 

Klik hier voor alle resultaten