Sterke prestaties voor Harrie Smolders en Sjaak Sleiderink in Valkenswaard

Sterke prestaties voor Harrie Smolders en Sjaak Sleiderink in Valkenswaard
In de tweester competitie op 1.40m niveau werd er zojuist een rubriek op tijd afgerond. Hier ging de winst naar de Ier Darragh Kenny en zijn Vragance Manciase (v. Cassini II) met wie hij in deze direct op tijd rubriek naar een tijd wist te rijden van 60.77 seconden.

Daarmee bleef hij voor op Harrie Smolders die hier in het zadel van de elfjarige Artois d'Avillon die hij sinds maart dit jaar onder het zadel heeft. Deze Kashmir van Schuttershof nakomeling liep een mooie foutloze ronde in een tijd van 62.02 seconden wat hen een tweede plaats opleverde. Ook de Duitser Marcus Ehning kende weinig problemen met zijn merrie Cristy Z (v. Canturo) met wie hij een tijd noteerde van 63.80 seconden wat ze naar een derde plaats bracht.

De top vijf bestond vervolgens uit de Amerikaanse Jessica Springsteen en haar Volage du val Henry met wie ze een vierde plaats binnenhaalde in 65.06 seconden, gevolgd door Piergiorgio Bucci en zijn Dream van Generhese die naar de vijfde plaats reden in 66.86 seconden.

Voor Joy Lammers was er met haar Athena nog een zevende plaats na een foutloze ronde in 68.66 seconden.

In de Small Tour in het 1.35m in de tweesterren competitie vinden we Sjaak Sleiderink op een mooie vierde plaats. Hij wist samen met zijn Complemento naar een tijd te rijden van 65.32 seconden. Hiermee bleef hij voor op Harrie Smolders die met Monaco naar de vijfde plaats reed in 65.38 seconden, terwijl Gerco Schröder in het zadel van Glock's Debalia ook nog eens de zesde plaats in beslag nam in 65.49 seconden. De winst in deze rubriek ging maar Patrick Mc Entee en zijn Alice Mury Marais Z die een foutloze ronde neerzette in 63.36 seconden.

Klik hier voor alle resultaten