Soren Pedersen opent Gold League CSI Twente met winst

Soren Pedersen opent Gold League CSI Twente met winst
Vanmiddag is het de Deen Soren Pedersen die de eerste CSi3*rubriek wint tijdens het CSI Twente in Geesteren. In de proef is hij te snel voor Daniele Augusto  Da Rios uit Italië en de Duitser Felix  Hassmann.

In de "B-piste" werd er op de allweather bodem in Geesteren direct op tijd gereden voor winst in de Stal Holger Hetzel prijs van de Gold League. In het zadel bij de uiters voorzichtige merrie Tailormade Cavetta (v. Careful) is het Pedersen die de snelste tijd op de klok zet na een foutloze rit in 66.72 seconden. Hiermee weet de Zweed als enigste onder de 67 seconden te rijden, waarmee het duo beter is dan Augusto Da Rios met Baedeker (v. Heartbreaker) die in 67.23 over de einstreep komt.

Hassmann neemt flink afstand van de top twee door met Horse Gym´s Quali Quanti (v. Quidam De Revel) in 68.64 seconden als derde te eindigen. De in Nederland woonachtige Conor  Drain en de KWPN-er Zidane (v. Germus R)eindigen op der vierde plaats voor de Zweed Alexander  Zetterman die vijfde werd met gelijknamig paard Zidane, ditmaal echter een Sam R nakomeling.

Beste Nederlands combinatie in de proef is Chantal Regter die Bengel SFN naar een zesde plaats stuurt in 70.50 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten.

Soren Pedersen-Cavetta-Twente2015 (2) Chantal Regter-Begel-Twente2015