Shane Breen noteert overwinning in Abu Dhabi, KWPN paarden scoren in top vijf

Shane Breen noteert overwinning in Abu Dhabi, KWPN paarden scoren in top vijf
In de viersterren rubriek op 1m45 hoogte op de International Horse Show in Abu Dhabi is het de Ier Shane Breen die zich de winnaar kroont vanavond. In het zadel van de Holsteiner Can Ya Makan (v. Canturo) nam hij met een voorsprong van 33.28 seconden in de barrage de overwinning in de hand.

Hij bleef zo voor op de Syriër Kotayba Al Doygri die met de Zangersheide hengst Queensland E (v. Quickfire de Ferann) naar een tweede plaats reed in 33.57 seconden. Het was vervolgens de Zweed Henrik von Eckermann die in het zadel van Artiste de l'abbaye d'Aulne (v. Conquest van de Helle) als derde op het podium wist te rijden. Het duo noteerde daarbij een tijd van 34.84 seconden.

Ook de KWPN paarden die vanavond in het veld deelnamen wisten te imponeren. Zo was het de Noorse Cecilie Hatteland met Alex (v. Oklund) die naar een vierde plaats wist te rijden in 34.93 seconden, gevolgd door een vijfde plaats voor Abdullah Al Shartbatly en zijn Woulon L (v. Toulon) die hier een tijd noteerden van 35.20 seconden.

Klik hier voor alle resultaten