Serena van Werkhoven en Elize van de Mheen zorgen voor mooie prestaties bij Small Tour competities in Wierden

Serena van Werkhoven en Elize van de Mheen zorgen voor mooie prestaties bij Small Tour competities in Wierden
In Wierden ging vanmorgen het Dutch Youngster Festival al op tijd van start en was het vroege vogel Alexander Housen die voor België naar de winst reed in de CSIOY/CSIOJ Small Tour over een hoogte van 1m40/1m35. Hij zadelde de BWP merrie Esprit van de Wellington (v. Orlando) die hij in een tijd van 30.61 seconden rondstuurde.

Hij bleef zo voor op de Ierse Anabelle Heffron die met Porsha (v. Porsch) de tweede plaats voor rekening nam in 34.41 seconden. De Poolse Wiktoria Bedynska noteerde vervolgens met Lacoste 142 de derde plaats. Voor Nederland kwam het beste resultaat van Elize van de Mheen met haar Unfinity Bois Margot (v. L'Arc de Triomphe) die ze ook foutloos rondstuurde en zo een achtste plaats behaalde.

Ponies Small Tour

Bij de Ponies was er vervolgens winst voor de Duitse amazone Alina Sparwel met Harry 167 (v. Heartbreaker) die ze rondstuurde in 29.49 seconden. Hier kwam voor België het beste resultaat van Aaron Tijskens die me Nano van T Laar (v. Cyklon Texass) vierde werd in 36.62 seconden, terwijl voor Nederland Renee Hazeleger met Whos Bits n Pieces (v. Cavalier Two for Joy) vijfde werd in 36.75 seconden.

Children Small Tour

In een rubriek tegen de klok waren vanmorgen ook de Children aan de beurt in de Small Tour. Daar was het de Nederlandse Serena van Werkhoven die met haar BWP merrie Hanna van 't Boekweit (v. Griseldi) naar de winst reed in 62.76 seconden. Zij bleef voor op de de Belgen Paris Vandousselaere met Petrus du Chateau (v. Quidam de Revel) die tweede werden in 63.71 seconden en Aurelia Guisson met haar Zangersheide goedgekeurde Cassandra v/h Legita Hof Z (v. Chellano Z) die rondkwamen in 63.75 seconden.

Klik hier voor alle resultaten