Sanne Thijssen gaat winnen op de Sunshine Tour

Sanne Thijssen gaat winnen op de Sunshine Tour

In Vejer de la Frontera is Sanne Thijssen er zonet in geslaagd om de 1m45 rubriek van de Big Tour op haar naam te schrijven. 

Thijssen zadelde No Fear VD Tichelrij Z (v. Numero Uno) om in 28,57 seconden naar de eindmeet te rijden. Hiermee bleef ze de Brit Matthew Sampson voor die met Cristo Beech (v. Its the Busuness) op de tweede plaats eindigde. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 30,07 seconden. Omer Karaevli en Gotham City PL (v. Filou de Muze) namen de derde plaats voor hun rekening. Ook zij konden de nul op de teller houden en finishten in 30,24 seconden. 

Kim Emmen eindigde ook in de top vier. Zij reed Encore (v. Nabab de Reve) naar de finish in 30,37 seconden. Charlotte Bettendorf en Nababette Z (v. Nabab de Reve) vervolledigden de top vijf. 

In het 1m40 ging de overwinning naar Jesus Torres Garcia en Grupo Prom Hacienda. Zij klokten af in 53,09 seconden. Alison Barton en Saphir eindigden op de tweede plaats. Antonia Marina Soto en Diamondloma, een 12-jarige KWPN merrie, eindigde op de derde plaats. 

In de Big Tour 1m40 ging de overwinning naar Alice Watson. Zij zadelde Billy Lemon (v. Cevin Z) om in 37,44 seconden foutloos door de finish te rijden. Ignace Philips De Vuyst en Modest VD Vroente (v. Jokinal de Bornival) eindigden op de tweede plaats. Ook zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 38,43 seconden. Keyleighh Watts en Kimosa van het Kritrahof (v. Chatman) vervolledigden de top drie. 

Patricia Segura (Valseuse de Terlong) en El Ghali Boukaa (Cialine de Kergane) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.