Roosendaal: Bianca Schoenmakers komt goed mee met mooie derde plaats

Roosendaal: Bianca Schoenmakers komt goed mee met mooie derde plaats
De Big Tour CSI1* in Roosendaal werd het een Belgische overwinning. Dennis Caubergs met Pride 16 (Pizarro x Frühlingsball) wist een barrage af te leggen in 24,02 seconden. De tweede plaats was voor Zweden, Niclas Parmler met VDL Groep Italia (Numero Uno x Voltaire). Zij reden een iets tragere barrage van 24,95 seconden.

Voor Bianca Schoenmakers was er met haar E Vincent Hdh (Numero Uno x Oklund) een mooie derde plaats in 25,26 seconden. Op plaats vier en vijf zien we België terug. Nico van der Plaetsen met Ultra Blue J (Mister Blue x Kouglof-II) met een tijd van 25,51 seconden. Op plaats vijf Dennis Caubergs met Coxona M (Contendro I x Exorbitant XX) in een tijd van 25,54 seconden.

Voor Dennis Caubergs was er ook in de twee sterren Medium Tour 1.40m een tweede en derde plaats. Met zijn Lupicor nakomeling Freebird plaatste hij zich als tweede met een tijd van 56.66 seconden. Terwijl hij met zijn andere troef Gassina de Fribois (v. Cabrio van de Heffinck) in 57.71 seconden naar de derde plaats reed. De winst bleef in deze rubriek in handen van de Britse Annabel Shields die hier met haar Wet Wet Wet (v. Mr Blue) in slechts 56.15 seconden door de finish kwam.

Klik hier voor alle resultaten