Patrick Lemmen en Ilse Tolboom geven visitekaartje af in de Peelbergen

Patrick Lemmen en Ilse Tolboom geven visitekaartje af in de Peelbergen
In de Peelbergen staan er diverse Prix's op het programma vandaag. Zo ook de Parkhotel Horst Prix die hier in de eenster competitie op een hoogte van 1m30 werd verreden. Het was de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida die hier naar de overwinning wist te rijden. Hij deed dit in het zadel van de negenjarige merrie Umea de Blondel (v. Dollar Dela Pierre) met wie hij in de barrage naar een tijd wist te rijden van 39.80 seconden.

Beste Nederlander van het veld, 'Patrick Lemmen', eindigde op een nette tweede plaats met zijn Contact van de Heffinck dochter Jolie Fleur. Het tweetal liet een mooie foutloze ronde zien in een tijd van 41.60 seconden. Op de derde plaats vinden we opnieuw Portugal, ditmaal is het Rodrigo Silva Morgado die zijn Tasmina des Terdrix (v. Major d'Obliche) naar een tijd weet te rijden van 41.66 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor Niels Bulthuis en zijn Gucci Flamingo (v. Harley) die een tijd van 42.02 seconden noteerden, gevolgd door een vijfde plaats voor Peter Bulthuis die hier met Concetta W (v. Clinton) rondkwam in 42.40 seconden.

Havens Prix 1m20 1*

In de Havens Prix in de eenster competitie op een hoogte van 1m20 was het de Britse Joanne Dixon die hier met haar KWPN-er Camona (v. Vleut) naar de winst wist te rijden in de barrage. Zij noteerden daarbij een foutloze ronde in 31.33 seconden.

Met die tijd bleef ze voor op Ilse Tolboom die hier met Everton (v. Indoctro) naar een tweede plaats wist te rijden in een tijd van 31.54 seconden. De derde plaats ging naar de Israëlische Danielle Goldstein en haar merrie Elegante (v. Mr Blue) die een tijd noteerden van 31.62 seconden.

Klik hier voor alle resultaten