Opwarmrondje voor Albert Zoer en Dum Drum in Normandië

Opwarmrondje voor Albert Zoer en Dum Drum in Normandië
In St. Lo in Normandië werd vanmiddag een 1.35m rubriek op 3 ster niveau afgewerkt. De winst ging naar de Frankrijk voor Axelle Lagoubie die met Norway de la Lande (v. Narcos II) naar de overwinning reed in een tijd van 53.80 seconden. Patrice Delaveau kwam met zijn Trafalgar Kervec naar de tweede plaats in een tijd van 55.40 seconden. Hiermee bleef hij voor op de Duitser Felix Hassmann die met zijn Sl Brazonado naar de derde plaats reed in 55.53 seconden.

Voor Albert Zoer was er met zijn KWPN-er Dum Drum (v. Larino) een 13e plaats. Met een foutloze ronde kwamen zij door de finish in een tijd van 61.67 seconden.

Ook was er een debuut voor Olivier Philippearts en zijn nieuwe paard Gentle van Equinta een BWP-er dochter van Shindler de Muze. Zij reden vanavond hun eerste wedstrijd samen. De moeder van dit paard, 'Candy', is het paard van Pieter Devos. Gentle werd voorheen gereden door Glenn Praet. Philippearts en Gentle begonnen aan een zeer sterke ronde, maar zagen helaas de laatste balk in het zand vallen. Hierdoor eindigden ze met vier strafpunten op een 56ste plaats op deze eerste avond in Normandië.

Klik hier voor alle resultaten