Nina Mallevaey naar winst in GP Junioren

Nina Mallevaey naar winst in GP Junioren
In de Grand Prix voor de Junioren in het Franse Fontainebleau was het een spannende middag in deze 1.40m rubriek.

Het is de Franse amazone Nina Mallevaey die de overwinning achter haar naam wist te schrijven. Zij deed dat samen met Solitude Au Vent (v.  Quaprice Boimargot Quincy) met wie ze naar een tijd wist te rijden van 42.61 seconden. Hiermee bleef ze vervolgens voor op de Spanjaard Otti Verdu Verdal die hier zijn Top Lulu (v. Quidam de Revel) naar een tweede plaats weet te rijden in 42.79 seconden. Voor de Oostenrijkse Lisa Maria Raüber was er een derde plaats samen met haar Holsteiner Cuyano die ze hier naar een tijd stuurde van 44.39 seconden.

Als vierde eindigde de Franse Jeanne Sadran en haar Ad Reflet d'Azif met een tijd van 44.99 seconden. De Belgische jeugdruiters wisten zich ook goed staande te houden. Zo wist Thibault zich naar een mooie vijfde plaats te rijden in het zadel van zijn KWPN-er Extra (v. Berlin) met een tijd van 47.93 seconden. Voor Marthe Heuden was er een zesde plaats, zij reed haar BWP -er Best Mix Elien (v. Escuro) naar een tijd van 40.80 seconden, maar moest daarbij helaas 4 strafpunten noteren op de laatste hindernis in de barrage.

Voor Iris Hakvoort was er in de eerste omloop een pechbalk. Hierdoor eindigden zij en haar Don't Tell Me What To Do (v. Canturano) op een dertiende plaats.

Klik hier voor alle resultaten