Kevin Jochems schrijft 1m40 finale van Lier op zijn naam

Kevin Jochems schrijft 1m40 finale van Lier op zijn naam

In Lier ging een internationaal concours zonet verder met een 1m30 van de CSI1* competitie. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en Nico van der Plaetsen toonde nog maar eens waarom hij één van de snelste ruiters van het land is. Hij rekende op My Secret of Usie T (v. Emerald van't Ruytershof) om in 65,10 seconden een foutloze ronde te springen. 

Charlotte Philippe en Godiva S (v. Andiamo) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 66,66 seconden. Loewie Joppen en Candy Holiday (v. Cardento 933) maakten de top drie compleet. De Nederlandse combinatie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 66,76 seconden.

Fracisco Rocha (Lorde do Belmonte) en Jill van Wesel (Nic Nac van het Bremenhof) volgden op plaatsen vier en vijf.

Leopold van Asten (VDL Groep Miss Untouchable) sprong ook in de top tien.

Klik hier voor de resultaten

In Lier werd een internationale dag zonet afgesloten met de finale van het 1m40 van de CSI2* competitie. Kevin Jochems reed naar de overwinning. Hij was de snelste in een barrage met vijftien combinaties. In het zadel van Carte Blanche (v. Cartogran) kon hij een foutloze ronde springen in 34,22 seconden. 

Gilles Dunon was met Donna Casalla de Poteau goed voor de tweede plaats. Deze combinatie sprong een foutloze ronde in 38,25 seconden. Emanuele Gaudiano en Stachado PS (v. Stakkatol) namen de derde plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 38,25 seconden. 

Voor Max Sebrechts (Cacacha van het Schaeck) en Erica Swartz (Cavicii Z) was er een vierde en vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten