Niels Tacken superieur in De Peelbergen

Niels Tacken superieur in De Peelbergen
In de Peelbergen werd er zojuist een 1m35 tweesterren rubriek verreden. Het waren de Nederlandse ruiter die voor mooi prestaties wisten te zorgen. Daarbij was het Niels Tacken die zorgde voor de  overwinning met zijn Chenna Z (v. Chablis I Z) met wij hij naar de snelste tijd van 56.01 seconden wist te rijden.

Hij bleef daarbij voor op Bart Bles die zijn Pandora 258 (v. Perigueux) naar een tweede plaats wist te sturen in een tijd van 56.55 seconden. De Britse amazone Louise Saywell en haar BWP-er Feigtling (v. Chicago Z) eindigden met 56.75 seconden op de derde plaats.

In de overige top vijf zien we nog een vierde plaats voor Megan Laseur en de Echo van 'T Spieveld nakomeling Kastello met wie ze in 57.76 seconden rondkwam, gevolgd door een vijfde plaats van Kevin Jochems met Enjoy (v. Viceroy T) die in 58.04 seconden rondkwamen.

Verder in de top tien was er een zevende plaats voor Peter Bulthuis met Gicero van het Lemmenshof, gevolgd door een achtste plaats voor Gert Jan Bruggink met Quincy 230. Pieter Keunen noteerde met Quitero VZ de negende plaats en Roy Weel volgt met Flow op de tiende plaats.

Eerder vandaag in het 1* 1m30 was er voor Stefanie Heins met haar Dyantha V (v. Lupicor) een zevende plaats in 33.29 seconden.

Klik hier voor alle resultaten