Niels Bulthuis zorgt voor Nederlandse overwinning in openingsproef CSI Asten

Niels Bulthuis zorgt voor Nederlandse overwinning in openingsproef CSI Asten
Het CSI in Asten begon vanmiddag met een eenster rubriek in de Small Tour op een hoogte van 1.20m. Hier bleef de winst in Nederlandse handen bij Niels Bulthuis die hier zijn KWPN-er Fortuna Flamingo (v. Harley VDL) naar een mooie eerste plaats weet te sturen in een tijd van 58.89 seconden.

Met die tijd wist Bulthuis een voorsprong op te bouwen op de Belgische Lio Lamers die hier haar Charming Edition (v. Namelus R) naar een tweede plaats sprong met een tijd van 59.82 seconden. Het was vervolgens de Argentijn Fidel Segovia die de derde plaats bezette met zijn Finn Mcloud. De Argentijn die hier een Phin Phin nakomeling rijdt van Handelstal Geerink kwam rond in een tijd van 61.67 seconden.

Het was vervolgens de Italiaan Giovanne Torre die zijn Toscan de Kergane naar een vierde plaats wist te rijden. Hij stuurde deze Campo Flamingo Z nakomeling naar een tijd van 62.33 seconden. De Nederlander Arnold Boerekamps voltooide de top vijf in het zadel van Gaby met wie hij een tijd noteerde van 63.57 seconden.

Klik hier voor alle resultaten