Nette derde plaats voor Harrie Wiering op Jumping Zwolle

Nette derde plaats voor Harrie Wiering op Jumping Zwolle
Jumping Zwolle staat dit weekend in het teken van de driesterren competitie. Grote namen als Marcus Ehning, Harrie Smolders en Bertram Allen schreven zich al in voor het evenement. Toch is er ook ruimte voor de jonge paarden.

Daarbij was er zojuist in de zes- en zevenjarige rubriek winst voor de Duitser Felix Hassmann met zijn Sig Black Panther (v. Kannan). De combinatie wist hier naar een tijd te rijden van 31.19 seconden en bleef zo de concurrentie voor. Zo bleef hij onder meer onder de tijd van de Belg Thomas Mertens die in het zadel van Noeno Z (v. Numero Uno) voor de stal van Rinus Blom de tweede plaats op zijn naam schreef in een tijd van 31.25 seconden. De Nederlanders pakten de volgende vijf prijzen. Voor eigen publiek is het Harrie Wiering die met Gweedore vd Groote Kamps Z (v. Glasgow v/h Merelsnest) op een derde plaats weet te eindigden door een tijd te noteren van 31.42 seconden.

Verder zien we een vierde plaats voor Pim Mulder met Gondola B (v. Ultimo), gevolgd door een vijfde plaats van Demi van Grunsven in het zadel van de Namelus R dochter Hucinta.

 

Resultaten