Michiel de Ruyter, Emma Bocken en Judith Vetker domineren rubrieken op Equestrian Plus Tour

Michiel de Ruyter, Emma Bocken en Judith Vetker domineren rubrieken op Equestrian Plus Tour
Op de Equestrian Plus Tour in De Peelbergen werd de dag vervolgd met een M rubriek direct op tijd. Deze 1e kwalificatierubriek voor de kleine/grote finale werd gewonnen door Michiel de Ruyter in het zadel van zijn Tequilla from Second Life Z (v. Tlaloc la Silla) met wie hij in 52.02 seconden de snelste tijd noteerde. Hij bleef zo voor op Maikel van Mierlo die met zijn Gycara (v. Ticalux) naar de tweede plaats wist te rijden in 52.18 seconden. De derde plaats was voor Sabina Alders en haar Dorita (v. Namelus R) die hier in 54.48 seconden rondkwamen.

Voor Wiljan Laarakkers was er met Chykarla (v. Upgrade) nog een vierde plaats, gevolgd door een vijfde plaats van Sandy van de Ven met Google (v. Orlando van de Heffinck).

Ook in de andere piste was er in de Klasse B winst voor Emma Bocken met haar Spartacus nakomeling Happy Hour. Ditmaal noteerde ze de overwinning in 30.39 seconden. Waarop ook Judith Vetker nogmaals met Havanna WV (v. Eldorado) naar de winst wist te rijden in het L met een tijd van 23.99 seconden.

Klik hier voor alle resultaten