Marriet Hoekstra en Sabrina van Rijswijk superieur in De Peelbergen

Marriet Hoekstra en Sabrina van Rijswijk superieur in De Peelbergen
In de Peelbergen is het Marriet Smit Hoekstra die met de KWPN-er Wadro's Gerina naar de overwinning weet te rijden. In deze 1m25/1m30 wist ze samen met deze Eldorado vd Zeshoek nakomeling naar een tijd te rijden van 26.68 seconden.

Met die tijd bleef ze dan ook nipt voor op Niels Bulthuis die hier zijn Gucci Flamingo (v. Harley VDL) naar een tweede plaats wist te sturen met een tijd van 26.70 seconden. De Britse Louise Saywell eindigde met haar Gentleman (v. Vigaro) op een derde plaats in 26.85 seconden. Verder in de top vijf zagen we een vierde plaats voor de Noorse Oda Charlotte Lyngvaer en haar Goanita HX (v. Zandor) in een tijd van 28.22 seconden. Daarmee bestond de volledige top vier uit KWPN gefokte paarden. De Duitser Lars Nieberg wist met de Hannoveraner Caruso 587 (v. Contagio) de vijfde plaats op zijn naam te schrijven in 28.29 seconden.

In de 1m20 rubriek was het Sabrina van Rijswijk die met haar merrie Flicka (v. Grison van den Bisschop) naar de winst wist te rijden in 59.81 seconden. Zij bleef voor op de Brit Paul Bevan die met Coco Vittorio (v. Vittorio) naar de tweede plaats wist te rijden in 60.38 seconden. Zijn landgenoot Alex Thompson eindigde met de Zangersheide merrie Classy Cat JT Z (v. Clarimo) op de derde plaats in 61.53 seconden.

Klik hier voor alle resultaten