CSI Vilamoura: Pals en Thijssen blijven scoren in CSI3* competitie

CSI Vilamoura: Pals en Thijssen blijven scoren in CSI3* competitie

In Vilamoura was een 1m40 rubriek het hoofdnummer van de dag. Elf combinaties konden zich plaatsen voor de barrage. In die barrage was het de Duitser Marc Bettinger die aan het langste eind trok. Hij reed Uniqe d'Elbe (v. President) foutloos naar de finish in 28,06 seconden. 

Kevin Staut eindigde op de tweede plaats. Hij kon eveneens een foutloze ronde springen in het zadel van Aicha de Coquerie (v. Corofino 2) en finishte in 28,19 seconden. Laura Renwick was met Top Dollar VI (v. Dollar du Murier) goed voor de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 28,63 seconden.

Lily Attwood (Cor-Leon vd Vlierbeek Z) en Guy Williams (Cirspina Z) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten

1m35

In het 1m35 reed Titouan Schumacher naar de overwinning. Hij kond de nul behouden in het zadel van Amames Brimbelles Z (v. Amadeus Brimbelles) en finishte in 57,38 seconden. Ciaran Nallon en Cara PS (v. Conthargos) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 59,23 seconden. Johnny Pals was met Excentriek (v. Ustinov) goed voor de derde plaats. De Nederlander kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 60,33 seconden. 

Chloe Aston (F Termie R12) en Antonio Matos Almeida (Arcowi de Lessac) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Leon Thijssen eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij reed Zeppe Blue (v. VDL Zirocco Blue) foutloos rond in 61,93 seconden.

Klik hier voor de resultaten