Maikel van der Vleuten en Gerco Schröder schitteren op het podium in De Peelbergen

Maikel van der Vleuten en Gerco Schröder schitteren op het podium in De Peelbergen
In de kwalificatierubriek voor de tweesterren Grote Prijs in De Peelbergen was het vanavond Maikel van der Vleuten die zich als winnaar mocht opstellen. In het zadel van de KWPN merrie Dana Blue (v. Mr Blue) noteerde hij in de 16 koppige barrage een tijd van 38.97 seconden in deze 1m45 Seacon Logistics Prix.

Hij bleef daarbij voor op de Duitser Niels Carstenen die met zijn Sandro Gold (v. Sandro Boy) de tweede plaats voor zijn rekening wist te nemen in een tijd van 39.38 seconden. Een derde plaats was er voor Gerco Schröder die met de KWPN hengst Glock's Zaranza (v. Karandasj) ook tweemaal foutloos wist te blijven. Het tweetal noteerde een tijd van 40.57 seconden.

Net buiten het podium zien we op een vierde plaats Monique van den Broek met haar Dantos Hbc (v. Cantos) die ze rondstuurde in 42.34 seconden. De vijfde plaats was voor Christoph Lanske met Cilli Lou.

Verder in de top tien was er een achtste plaats voor Kristian Houwen met Edinburgh, die foutloos bleven in 44,04 seconden, terwijl Dennis van den Brink met Doreusa 4 strafpunten noteerde in een tijd van 40,46 seconden en zo negende werd.

 

Klik hier voor alle resultaten