Madrid maakt zich op voor wereldtop

Madrid maakt zich op voor wereldtop
Ook in het Spaanse Madrid staat er dit weekend topsport op het programma. Zo weten veel grote namen zich te verzamelen op het vijfsterren springevent wat de aankomende dagen zal plaatsvinden.

Zo zullen Sergio Alvarez Moya, Pilar Cordon, Eduardo Alvarez Aznar, Paola Amilibia, Gonzalo Suarez en Manuel Fernandez Saro het gaan uitvechten in de vijfster competitie. Zij nemen het onder andere op tegen Eric Lamaze, Tiffany Foster, Scott Brash, Ludger Beerbaum, Christian Ahlmann, Marcus Ehning, Kevin Staut, Pieter Devos, Lorenzo de Luca, Denis Lynch en Laura Kraut en de huidige nummer een van de wereld Kent Farrington.

Voor Nederland zijn het Kevin Jochems met zijn topper Zanzibar, en Touche Pas A Rivereuille, Gerco Schröder met Glock's Cognac Champblanc N.O.P en met Glock's Lausejunge, Harrie Smolders met zijn toppaard Emerald N.O.P en met Hos d'O, terwijl Maikel van der Vleuten zijn VDL Groep Idi Utopia en zijn VDL Groep Verdi TN N.O.P mee zal brengen. Eric van der Vleuten vinden we op de lijst terug met Quivive S Z en met Wunschkind 19.

 

Bekijk hier de master list voor de 5 ster

Bekijk hier de master list voor de 1 ster