Lisa Nooren zorgt voor mooie prestaties in Vilamoura

In het Portugese Vilamoura is het Lisa Nooren die voor mooie resultaten zorgt. Zo wist zij samen met haar Hocus Pocus de Muze, een BWP nakomeling van Tinka's Boy, naar een zevende plaats te rijden in het driesterren 1m45. Deze twee-fasen rubriek wist ze dan ook foutloos uit te rijden met een tijd van 33.70 seconden.

De winst bleef echter in handen van de Portugees Hugo Tavares en zijn Phebus du Fief (v. Echo des Forets II) met wie hij hier naar een tijd wist te rijden van 32.36 seconden. De Britse Laura Renwick stuurde haar Mhs Washington naar de tweede plaats. De Obos Quality nakomeling noteerde daarbij een tijd van 32.76 seconden. Ook de Ier Darragh Kenny zagen we terug op het podium met Chakito (v. Chacco Blue) met wie hij hier een tijd wist te noteren van 32.81 seconden.

Met de Zangersheide merrie Axelle M Z (v. Andiamo) wist ook de Portugees Duarte Seabra zich in de top vijf te rijden. Zij schreven de vierde plaats op hun naam in 33.11 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van de Braziliaan Felipe Ramos Guinato en zijn Zenzero (v. Kashmir van Schuttershof). Deze KWPN-er bleef foutloos in 33.29 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten