Leopold van Asten moet Eoin Mcmahon voor laten gaan in Milestone Farm Prize Peelbergen

Leopold van Asten moet Eoin Mcmahon voor laten gaan in Milestone Farm Prize Peelbergen
De 1m50 driesterren Milestone Farm Prize op de Peelbergen ging vanavond naar de Ier Eoin Mcmahon. Van de 83 starters zagen we slechts 14 combinaties terug in de barrage.




Quick results:

  1. Eoin Mcmahon - Chacon 2

  2. Leopold van Asten - VDL Groep Miss Untouchable

  3. Rodrigo Giesteira Almeida - Kafka vd Heffinck






Mcmahon zadelde vanavond de Chacco Blue zoon Chacon 2 die hier in 37.85 seconden door de finish vlogen. Met die tijd bleven ze nipt voor op Leopold van Asten en zijn VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco Blue) die tweede werden met 37.94 seconden op de klok. De Portugees Rodrigo Giesteira Almeida en de BWP hengst Kafka vd Heffinck (v. Calvaro) zien we met 38.69 seconden terug op de derde plaats.

De verdere top vijf werd voltooid door een vierde plaats van Douglas Lindelöw met Cheldon (v. Chacco Blue), terwijl Lisa Nooren de vijfde plaats voor rekening nam met VDL Groep Sabech d'Ha (v. Qredo de Paulstra).

Net buiten de top vijf eindigde voor België Yves Vanderhasselt met de BWP merrie Jeunesse (v. Eldorado vd Zeshoek) op een zesde plaats. Hij ging nog een leger Nederlanders voor met nog een achtste plaats voor Siebe Kramer en Zizi Donaldson (v. Quidam de Revel), een negende plaats voor Kevin Olsmeyer en Dalvaro 2 (v. Calvaro F.C.) en een tiende plaats voor Anouk de Ruijter en Quantas 15.

Resultaten