Lars Kersten naar winst in eerste manche bij Young Riders, Megan Laseur leidt in tussenstand

Naast de Junioren sluiten vandaag ook de Young Riders hun dag af hier op het NK in Mierlo. Voor hen stond het derde onderdeel vandaag op het programma waar er vandaag de eerste ronde nu verreden is. Straks staat de tweede ronde op het programma.

Voor nu was het Lars Kersten die niet alleen de eerste, maar ook de tweede plaats op naam schreef. Hij deed dat met Dobbey (v. Sirocco Blue) die hij rondstuurde in 66.87 seconden en met H-Cassino (v. Torino) die hij rondstuurde in 67.09 seconden. Megan Laseur eindigde als derde met haar Cleopatra (v. Quickstar) met wie ze rondkwam in 67.34 seconden.

Voor Veronique Morsink was er met Faithfull (v. For Keeps) een vierde plaats, terwijl Megan Laseur ook de vijfde plaats nog voor rekening nam met Kastello (v. Echo vh Spielveld).

In de tussenstand is het dan ook Megan Laseur die aan de leiding gaat met haar Cleopatra. Op een voorlopige tweede plaats volgt Lars Kersten met Dobbey, terwijl Laseur ook met haar andere troef Kastello nog op een derde plaats staat. Sanne Thijssen en Expert volgen op een vierde plaats.

 

Klik hier voor alle resultaten