Lars Kersten fenomenaal in de Peelbergen

Lars Kersten fenomenaal in de Peelbergen
De Nederlandse ruiters blijven dit weekend op eigen bodem in de Peelbergen indruk maken op de Winter Masters. In de driesterren 1m45 rubriek met barrage zagen we zojuist een volledige oranje gekleurde top zes.




Quick results:

  1. Lars Kersten - H-Cassino

  2. Jur Vrieling - Baltic VDL

  3. Amber Fijen - Jamaica van 't Heike






Het is Lars Kersten die vandaag de winst grijpt met zijn H-Cassino (v Torino) die hij rondstuurde in 34.77 seconden. Met die tijd verwees hij Jur Vrieling naar een tweede plaats. Vrieling eindigde net als gisteren met de KWPN hengst Baltic VDL (v. Quaprice Bois Margot) op een nette tweede plaats in een tijd van 36.21 seconden. Het is dan Amber Fijen die de top drie weet te completeren met haar BWP merrie Jamaice van 'T Heike (v. Epleaser van T Heike) die ze rondstuurde in 37.53 seconden.

De overige top vijf bestaat uit een vierde plaats voor Kim Emen met Eclips (v. Baloubet du Rouet), gevolgd door een vijfde plaats voor Robert Vos en de Stolzenberg zoon Scotch. Siebe Kramer en Evermeta (v. Mr Blue) zien we dan nog terug op de zesde plaats.

Met slechts de top acht in de barrage zien we met 2 strafpunten in de eerste omloop nog een negende plaats voor Marc Houtzager en Sterrehof's Edinus (v. Padinus). De Belg Dries Dekkers stuurt zijn BWP-er Hippos van de Rostal (v. d'Ukase) naar de tiende plaats met 4 strafpunten in de eerste omloop.

Resultaten