Johnny Pals schittert in Grote Prijs Den Goubergh

Johnny Pals schittert in Grote Prijs Den Goubergh
In de Grote Prijs van Den Goubergh is het Johnny Pals die weet te schitteren op het juiste moment. Eerder vanmiddag noteerde hij nog een tweede plaats achter de Belg Steve Auwers in de eensterren Grote Prijs, nu in deze tweesterren 1m45 GP stuurt hij zijn Chat Botte du Ruisseau Z (v. Casall) naar de winst. In deze vijftienkoppige barrage wist hij met een dubbele foutloze ronde naar een tijd te rijden van 40.10 seconden.

Hij bleef zo voor op de Fransoos Francois Xavier Boudant die met Chacco Rouge (v. Chacco Blue) naar de tweede plaats reed in 41.04 seconden. Een derde plaats was er voor Kevin Jochems in het zadel van Captain Cooper (v. Namelus R). Met deze KWPN-er noteerde hij een tijd van 41.16 seconden. Ook Piet Raijmakers Jr wist een foutloze ronde te noteren met zijn Van Schijndel's Dominus (v. Berlin) met wie hij hier een tijd van 42.02 seconden achter zijn naam schreef. Zij noteerden een vierde plaats.

De snelste vierfouter was Joy Lammers in het zadel van de merrie Winny (v. Quasimodo Z). Zij eindigden op een vijfde plaats met een tijd van 37.97 seconden waarmee ze de snelste combinatie van de rubriek waren.

Voor Lennard de Boer was er met Elien  (v. Carambole) een zevende plaats. Zij noteerden vier strafpunten in 38.72 seconden. Mel Thijssen stuurde haar Enrique nog naar een tiende plaats in 43.19 seconden. Ook zij moest de ring verlaten met vier strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten