Henk van de Pol en van de Wetering scoren in Knokke

Henk van de Pol en van de Wetering scoren in Knokke

Henk van de Pol en de negenjarige ruin Looyman Z hebben zonet in de prachtige CSI3* 1,45m van Knokke de vijfde plaats bemachtigd. Daarvoor greep ook Marlie van de Wetering een mooie plaats. 

QUICK RESULT

1. Rik Hemeryck - Ulyss Morinda
2. Max Thirouin - Jewel de Kwakenbeek
3. Jeroen Appelen - Grappeloup vh Reenhof


De elfjarige zoon van Utah van Erpekom, Ulyss Morinda, sprong met de Belg Hemeryck in 23,56 seconden naar de overwinning. Dat was een halve seconde sneller dan de Jewel De Kwakenbeek (Cicero Z) met Fransman Thirouin. Jeroen Appelen stuurde Grappeloup (Larino) in 24,01 seconden naar het brons, eveneens voor België.

Tony Cadet en Tolede de Mescam (Mylord Carthago) werden vierde, Henk van de Pol en Looyman Z (Numero Uno) scoorden daarna de vijfde plaats.

CSI* 1,25m

Het Italiaanse duo Alessandra Fuzzi en Grazia Z (Glasgow-W vh Merelsnest) won deze eerste 1,25m-rubriek, thuisruiter Thierry Goffinet volgde als tweede met Quincy (Quidam's Rubin). De Amerikaanse Sarah Rose Berg werd derde met Encore (Nabab de Reve). Marlie van de Wetering veroverde de negende plaats met Dondersteen, een elfjarige zoon van VDL Zirocco Blue. 

Klik hier voor alle resultaten.