Harrie Smolders geeft barrageles in Valkenswaard

Harrie Smolders geeft barrageles in Valkenswaard
In Valkenswaard wordt er op dit moment nog hard gestreden om de finale in het vijfsterren 1.50m. Intussen werd er echter in de tweede ring een 1.40m rubriek afgewerkt in de tweester competitie.

Het was hier Harrie Smolders die de winst op zijn naam wist te schrijven met de KWPN-er Corrada (v. Oklund) met wie hij in deze Medium Tour Finale een tijd noteerde van 35.07 seconden. Hij bleef voor op de Britse Jemma Kirk die hier met Carbani (v. Carolus II) een mooie tijd noteerde van 35.78 seconden. De Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli eindigde met Dis Moi Tout de Clairbois (v. Ugano Sitte) op de derde plaats met een tijd van 35.85 seconden.

Het was vervolgens Vincent Geerink die met Eranta (v. Warrant) naar de vierde plaats wist te rijden in een tijd van 36.67 seconden. Terwijl de Zweedse Stella Röhlcke het podium wist te competeren met haar Delina in 39.97 seconden.

Voor Teddy van de Rijt was er nog een zesde plaats met Zazou (v. Germus R) in 37.21 seconden en 4 strafpunten. Kelly Jochems volgt vervolgens op de zevende plaats met Egwel (v. Singapore) met wie ze hier rondkwam in 38.33 seconden en 4 strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten