Harrie Smolders en Emerald dochter naar vierde plaats in Leipzig

Harrie Smolders en Emerald dochter naar vierde plaats in Leipzig
Ook in Leipzig is er vanmiddag gestart met Partner Pferd Leipzig. In de Young Horse rubrieken was het de Ier Cameron Hanley die bij de zevenjarigen naar de winst wist te rijden in Duitsland. Samen met zijn grijze merrie Shuttle 2 (v. Stakkato) noteerde hij in 65.91 seconden de overwinning.

Hij verwees daarmee Christian Ahlmann naar een tweede plaats met zijn Solid Gold Z (v. Stakkato Gold) die hij rondstuurde in 71.25 seconden, gevolgd door een derde plaats voor de Oostenrijker Christian Rhomberg die met Des Is Et (v. Diarado) een tijd van 71.70 seconden wist te noteren.

Voor Harrie Smolders was er met de Emerald dochter Empress EH Z een vierde plaats met een tijd van 71.76 seconden.

 

Bij de achtjarigen ging de overwinning naar Mylene Diederichsmeier die op eigen bodem met haar Clarabela (v. Connor) naar een tijd van 66.45 seconden wist te rijden. Zij bleef zo voor op Felix Hasmann en zijn Horse Gym's Landino (v. Lord Z) die hij rondstuurde in 67.60 seconden. In deze rubriek was er nog een zevende plaats voor Marc Houtzager en zijn merrie Flow (v. Sam R) met wie hij een foutloze ronde noteerde in 69.09 seconden.

Klik hier voor alle resultaten