Grote Prijs Winter Masters voor razendsnelle Lars Kersten

Grote Prijs Winter Masters voor razendsnelle Lars Kersten
De driesterren 1m55 Winter Masters Prize Grand Prix in Kronenberg stond zojuist als afsluiter op het programma. In totaal weten acht combinaties naar de barrage te rijden.




Quick  results:

  1. Lars Kersten - Dobbey

  2. Max Thirouin - Utopie Villelonque

  3. Leopold van Asten - VDL  Groep Miss Untouchable






De Fransman Max Thirouin nam al snel de leiding in de barrage ronde met Utopie Villelonque (v. Mylord Carthago) met een tijd van 37.18 seconden. Toch was het de laatste starter Lars Kersten die met de KWPN merrie Dobbey (v. VDL Zirocco Blue) in 35.84 seconden de overwinning op naam schreef. Leopold van Asten stuurde zijn VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco Blue) naar een tijd van 37.72 seconden wat hem een derde plaats opleverde. Kevin Olsmeyer volgde met Dalvaro 2 (v. Calvaro F.C.) in 39.20 seconden op de vierde plaats.

Een mooie foutloze ronde is er voor Caroline Devos-Poels en de Contact vd Heffinck zoon Carpe Diem DV Z die ze in een tijd van 41.44 seconden naar vijfde plaats stuurde. Anouk de Ruijter en Quantas 15 (v. Quintero) bleven foutloos met een tijd van 42.54 seconden wat nog goed was voor een zesde plaats.

Voor België weet Yves Vanderhasselt de BWP merrie Jeunesse (v. Eldorado vd Zeshoek) nog naar een negende plaats te sturen. Zij liepen in de eerste omloop 1 strafpunt op.

Resultaten