Goud voor Mel Thijssen op Nederlands Kampioenschap Junioren

Goud voor Mel Thijssen op Nederlands Kampioenschap Junioren
Voor de Junioren zit het erop en is het Mel Thijssen die zich Nederlands Kampioen mag noemen. Samen met haar Cartolana (v. Catrogran) was zij vanmiddag in de laatste manche degene die met 2,11 punten de winst weet te pakken.

In de laatste manche eindigde ze op een sterke derde plaats, met haar eerdere resultaten daarbij opgeteld en de balk van Rowen van der Mheen, waardoor hij met Qverdi als zesde eindigde uiteindelijk, eindigde de jongste Thijssen telg op goud. Het zilver was vervolgens voor Kim Mestrom die na haar foutloze ronde met Casanova Z (v. Colander) in de laatste manche de winst pakte in de rubriek, maar het zilver in de eindstand. Zij volgt met 2,13 punten op de tweede plaats. Het brons ging vervolgens naar Paris Morssinkhof en Bayamo (v. Balou du Rouet) die hier met 2.39 seconden de derde plaats pakten.

De vierde plaats ging naar Iris Hakvoort met Don't Tell me What to Do (v. Canturano) in 2.64 punten, gevolgd door een vijfde plaats voor Beau Schuttelaar met Caretino (v. Singulord Joter) met 4.02 punten.

Klik hier voor alle resultaten