Go Easy de Muze ook veelbelovend onder Darragh Kenny

Go Easy de Muze ook veelbelovend onder Darragh Kenny
Een aantal geleden werd de 10-jarige BWP-er Go Easy de Muze (v. Vigo d'Arsouilles) verkocht werd uit de stallen van Lansink naar de Ierse top springruiter Darragh Kenny. Go Easy de Muze liep tot kort daarvoor bij Frank Schuttert onder het zadel, die met hem het Nederlands Kampioenschap in Mierlo op zijn naam wist te schrijven.

Maar nou blijkt de BWP-er ook met zijn nieuwe ruiter succesvol te zijn. Zo wisten ze vanavond de 1.55m op het 4* in het Britse Bolesworth naar de overwinning te rijden in een tijd van 36.04 seconden. Hiermee bleven ze voor op de Brit John Whitaker die met zijn Lola V (v. Locarno 62) door de finish ging in een tijd van 37.96 seconden. Terwijl de Braziliaan Felipe Amaral met zijn Premiere Carthoes BZ (v. Carthago) naar de derde plaats reed in 41.13 seconden.

Verder was er een vierde plaats voor de Noorse Victoria Gulliksen met haar Viego Les Hauts en eindigde de Britse Harriet Nutall op de vijfde plaats met A Touch Imperious.

Beste Nederlander van het veld was Michel Hendrix. Met zijn Indoctro nakomeling Baileys reed hij 4 strafpunten in de barrage in een tijd van 38.62 seconden naar de 9e plaats.

 

Klik hier voor alle resultaten