Felix Haßmann imponeert in kwalificatie Youngster Cup

Felix Haßmann imponeert in kwalificatie Youngster Cup
In het Duitse Hagen waren het vanmorgen de Duitsers zelf die de rubrieken in het 1.40m springen wisten te domineren. Zo was er winst voor Jörne Sprehe en haar Stakkato Gold nakomeling Solero 79 met wie ze hier naar een tijd wist te rijden van 65.81 seconden.

Haar landgenote Eva Bitter eindigde vervolgens op een nette tweede plaats in het zadel van Inliner (v. Iberio) met wie ze hier naar een tijd reed van 68.43 seconden. Ook Patrick Stühlmeyer zit vanmorgen goed in het ritme met een derde plaats op zijn 10-jarige Bond Lover (v. Balou du Rouet) met wie hij een tijd noteerde van 68.85 seconden.

Ook Marc Houtzager wist van het hout te blijven met zijn KWPN-er Mr Europe (v. Mr Blue) en reed met een tijd van 72.85 seconden naar een 17e plaats.

In de kwalificatie van de Youngster Cup die ook over een hoogte van 1.40m gesprongen werd was het de Duitser Felix Haßmann die met zijn Westfaler SIG Captain America (v. Captain Fire) het winnende resultaat neerzette in 71.71 seconden. Hij bleef met deze tijd voor op zijn landgenoot Jan Sprehe die hier met Coco Chanel 248 (v. Congress) naar een tweede plaats reed in 72.37 seconden. De Zwitser Werner Muff wist zijn Cornet MM (v. Cornet Obolensky) naar de derde plaats te sturen in 72.96 seconden.

Klik hier voor alle resultaten