Eric van der Vleuten jr en Lauren van Berkel zorgen voor Nederlandse winst in Valkenswaard

Eric van der Vleuten jr en Lauren van Berkel zorgen voor Nederlandse winst in Valkenswaard
Bij de finale van de vijfjarigen in Valkenswaard verzekerde Eric van der Vleuten jr zich van de Nederlandse winst. Zo bleef hij in het zadel van Helga Utopia (v. Zirocco Blue VDL) foutloos in een tijd van 59.91 seconden in deze 1.15m rubriek.

Hij bleef daarmee voor op de Australiër James Paterson-Robinson die zijn Eldorado van de Zeshoek dochter Happy Girl naar een tweede plaats stuurde in 60.97 seconden. Ook Tim Franssen en Kim Bressers wisten zich in de top vijf te springen. Zo was er voor Tim de derde plaats in het zadel van Clindoeil A Mormoulin (v. Diamant de Semilly) in 65.54 seconden. Terwijl Kim op de vierde plaats eindigde met haar Harones in 65.55 seconden. Ook Aniek Diks bleef foutloos met haar Haran in 69.49 seconden waardoor er voor haar nog een zesde plaats was.

Vervolgens in de 1 ster competitie was er ook winst op het 1.25m voor Lauren van Berkel die haar Fango in Blue dochter Prele du Chanois in de barrage ronde naar de winst wist te sturen met een tijd van 43.60 seconden. Hiermee bleef ze voor op Alex Barr die voor Engeland met Bettilina (v. Kojak) naar de tweede plaats sprong in 44.86 seconden. De Griekse Hannah Mytilineou en haar Companion (v. Colander) eindigden op de derde plaats in een tijd van 47.56 seconden. Een zesde plaats was er nog voor Claudia Bergers en haar Areen Z met wie ze hier een tijd noteerde van 53.02 seconden. In totaal wisten 12 combinaties zich te plaatsen voor de barrage.

 

Klik hier voor alle resultaten