Diarmuid Howley blijft Janet Holmberg voor op Bathmen te Paard

Diarmuid Howley blijft Janet Holmberg voor op Bathmen te Paard
Op Bathmen te Paard waren het gisteren de M, L en B rubrieken die aan de start kwamen. Zo was er in de M 2-fasen winst voor Diarmuid Howley in het zadel van Eldoranda (v. Eldorado van de Zeshoek) die uitkomende voor de Berg en Dalruiters met een tijd van 31.34 seconden naar de winst wist ter rijden. Voor Janet Holmberg was er een tweede plaats samen met haar Floret (v. Zurich) die ze hier naar een tijd van 31.78 seconden wist te sturen. Don Willemsen eindigde met Tinkerbell Z (v. Toulouse) op een derde plaats in een tijd van 31.80 seconden.

L 2-fasen

In de L rubriek werd er onder meer een twee-fasen verreden. Hier was het Frank Buitenhuis die met Genua (v. A'Lee Springpower BH) naar de winst reed met een tijd van 33.43 seconden. Hij verwees daarmee Michelle Brinkman naar een tweede plaats die hier haar Emotion (v. Vaillaint) naar een tijd van 34.54 seconden stuurde. Verder was het Steven Veldhuis die nog de derde en vierde plaats voor zijn rekening nam. Op de derde plaats zien we hem met Hoselinde (v. VDL Campbell) in 36.39 seconden, gevolgd door een vierde plaats met Hagel (v. Eldorado van de Zeshoek) in 37.68 seconden.

L Klassiek

In het L Klassiek ging de overwinning naar Coen van Haarst die daarvoor kon rekenen op  de Corland nakomeling Hermadine Vhm. Het tweetal noteerde 2 strafpunten in een tijd van 53.93 seconden. De snelste tijd kwam van Monica Borger en haar Fantacy-Lady (v. Clinton) die met 40.77 seconden 4 strafpunten moest noteren. Ook Bart Haselbekke bleef onder de tijd van Van Haarst met Vigors (v. Vigo D Arsouilles) met 51.02 seconden. Ook zei moesten daarbij 4 strafpunten achter hun naam laten noteren.

In de B klasse stond er in de ochtend een rijstijl rubriek op het programma. Die werd gewonnen door Anne Molenaar met haar Iceman B (v. Mylord Carthago) met een totaal van 82 punten. In de avond rubriek in de B was het Esme Ekkelkamp met Carniska (v. Sydney) die een totaal van 85 punten bij elkaar reed.