Dennis van den Brink en Albert Zoer grote winnaars op 'Paard Balkbrug'

Dennis van den Brink en Albert Zoer grote winnaars op 'Paard Balkbrug'

Gisteren begon in de Gemeente Hardenberg de nationale wedstrijd Paard Balkbrug. Daar werd er ook een 1m40 parcours verreden die werd gewonnen door Dennis van den Brink in het zadel van de Phin Phin dochter Doreusa. Zij noteerden de snelste tijd en schreven zo de Lodewijk Assurantiën Prijs op hun naam.



Een tweede plaats was er voor Tessa Hoeksema en haar Warandash R (v. Karandasj) . Het tweetal stond daarbij lange tijd aan de leiding, maar moest deze afstaan aan Van den Brink. Ook op het podium zagen we Albert Zoer die hier zijn Heechiem's Cancun Vdm (v. Balou du Rouet) had gezadeld, voor hen was er een derde plaats.


Albert Zoer in 1m35


In het 1m35 in De Fieten Olie prijs was het echter wel Albert Zoer die de overwinning op zijn naam wist te schrijven. Samen met de KWPN hengst Freedom (v. Larino) schreef hij de rubriek op zijn naam met een tijd van 27.86 seconden. Niet alleen nam hij de eerste plaats voor zijn rekening, maar ook de tweede plaats wist hij op naam te schrijven. Daarvoor kon hij rekenen op Formidable (v. Clearway).


Verder zagen we nog een derde plaats voor Lennard de Boer met Flambeau (v. Zambesi), die hij deelde met Marcelle Hokse en haar Fairy Tail.