Demi van Grunsven en Suus Kuyten direct naar mooie resultaten op start van Toscana Tour

Demi van Grunsven en Suus Kuyten direct naar mooie resultaten op start van Toscana Tour
In het Spaanse Arezzo zijn we begonnen met de Toscana Tour waar we de aankomende weken verschillende Nederlanders zullen aantreffen. Vandaag werd het spits afgebeten met de jonge paarden rubrieken.

Zo was er voor de zevenjarigen een 2-fasen rubriek op 1.30/1.35m die gewonnen werd door de Zwitser Martin Fuchs en zijn KWPN ruin Fugo (v. Tygo) in 31.58 seconden. De Italiaan Marco Ciucci stuurde eveneens zijn Think Twice (v. Larino) foutloos rond en eindigde op een tweede plaats met 32.71 seconden. Als derde eindigde de Zweedse Linn Backmann en haar Astree de Burgo (v. Kannan) met wie ze rondkwam in 32.74 seconden.

Voor Suus Kuyten was er in deze rubriek een mooie zesde plaats samen met haar Oberon (v. Olympic Fire) met wie ze rondkwam in 35.34 seconden.

Bij de zesjarigen ging de winst naar de Italiaan Mattheo Checchi en zijn Pistol Pete 111 Z (v. Plot Blue) met wie hij in januari ook al twee keer een overwinning op zijn naam wist te schrijven op de Tour van Oliva. Vandaag reed de combinatie naar een mooie tijd van 72.31 seconden.

Vervolgens bij de vijfjarigen kwalificeerden de beste 11 combinaties zich in deze 1 ster competitie op 1.15m. Hier vinden we voor Nederland Demi van Grunsven terug met haar KWPN merrie Hucinta. Naast Demi wisten zich onder andere te kwalificeren, Mattheo Checci voor Italië met Glamour (v. Goldfever), Rebecca Milton voor Zweden met My Gold Lady en Joanna Pittet voor Zwitserland met Pixel du Roset.

Klik hier voor alle resultaten