Bryan Balsiger wint Wereldbeker in Oslo

Bryan Balsiger wint Wereldbeker in Oslo

Bryan Balsiger won met Clouzot de Lassus de Wereldbeker in Oslo na een spannende barrage. Hij was nipt sneller dan de Portugese Luciana Diniz met Vertigo Du Desert

QUICK RESULT

1. Bryan Balsiger (SUI) - Clouzot de Lassus

2. Luciana Diniz (POR) - Vertigo du Desert

3. Geir Gulliksen (NOR) - VDL Groep Quatro

4. Olivier Robert (FRA) - Tempo de Paban

5. Emma Augier de Moussac (CZE) - J.C.S. Chacco Dia


De Zwitser Bryan Balsinger nam in een spannende barrage vroeg voorsprong met zijn Clouzot de Lassus (v. Ugano Sitte) en eindigde in exact 40 seconden. De Portugese Luciana Diniz kwam met Vertigo du Desert (v. Mylord Carthago) er het dichtste bij in 40.40 seconden. De Noor Geir Gulliksen en VDL Groep Quattro (v. Quaprice bois Margot) gaan met de bronzen medaille aan de haal in 40.99. 

De Fransman Olivier Robert en Tempo de Paban (v. Jarnac) staan op plaats vier, de Tsjechische Emma Augier de Moussac met J.C.S. Chacco DIa (v. Diarado) waren de laatste foutloze combinatie in de herkansing en eindigen zo op plaats vijf. 

Peter Fredricson was met H&M All in (v. Kashmir van Schuttershof) sneller met 38.47 seconden maar liet een balk vallen en eindigt zo op de zesde plaats. Zevende werd de Braziliaan Marlon Módolo Zanotelli met Diesel GP du Bois Madame (v. Cassius). Kevin Staut (FRA) en Viking d'La Rousserie (v. Quaprice Bois Margot) staan op plaats acht, op negen vinden we de Brit James WIlson en Imagine de Muze (v. Nabab de Reve) terug. De Zwitser Steve Guerdat en KWPN-gefokte Alamo (v. Ukato) sluiten de top tien af. 


Resultaten