Bob Eras springt zich op het podium in Oliva

Bob Eras springt zich op het podium in Oliva
Op de MET Tour in Oliva was er een mooi resultaat voor Bob Eras. Hij wist namelijk samen met zijn BWP-er Collezione Cesaro Mikimoto (v. Diamant de Semilly) naar een derde plaats te rijden met een tijd van 68.07 seconden in deze 1.30m Bronze rubriek.

De winst bleef hier in handen van de Franse amazone Marie Courreges en haar Highland Looks (v. Lux Z) met wie ze naar een tijd reed van 67.31 seconden. Ze bleef hiermee voor op de Russische Olesya Tereshchenko die met haar Holsteiner Common Sense (v. Candillo) naar een tweede plaats wist te rijden met een tijd van 67.82 seconden.

Winst in de rubriek van het 1.40m in de Gold Tour was er voor de altijd snelle Ier Michael G Duffy. Duffy stond ook al meermaals op de eerste plaats deze week me zijn Talks Cheap (v. Tinaranas Inspector). In het zadel van de Iers gefokte merrie bleef hij in 68.22 seconden de Britse Skye Higgins nipt voor. Higgins kwam met de Selle Fraincais merrie Quarina de Blondel (v. Quidam de Revel) een kleine vertienden later over de eindstreep. Hier was er voor Dennis van den Brink nog een achtste plaats samen met Belledorana (v. Vermont).

In het 1.35m was het vervolgens de Brit Joseph Clayton en zijn Carolus K Dhi (v. Indoctro) die finishten in een tijd van 65.26 seconden. Romain Sottas werd voor Zwitserland tweede met Countdown IV (v. Corlensky G) in een tijd van 65.91 seconden. Voor Bart Haselbekke was er met Endeavour (v. Cantos) een achtste plaats, gevolgd door Matthijs van Asten die met zijn Ixy van de Nachtegaele (v. Echo van het Neerenbosch) naar een twaalfde plaats reed.

Klik hier voor alle resultaten