Blom nieuwe sponsor KWPN Kampioenschap jonge springpaarden

Blom nieuwe sponsor KWPN Kampioenschap jonge springpaarden



Na drie jaar van zeer prettige samenwerking met Blom Verkeersschool is het sponsorpakket uitgebreid: het KWPN Kampioenschap voor jonge springpaarden – eerder verreden onder de naam Isah Cup – wordt vanaf deze zomer de Blom Cup. Tevens wordt de samenwerking, inclusief de Blom Hengstencompetitie springen, nog drie jaar extra voortgezet.

Blom steunde als KWPN Official Partner de hengstencompetitie springen sinds het najaar van 2014. Algemeen Directeur van Blom, Reggy Heijens: “Bij zowel het KWPN als bij Blom Verkeersschool staat kwaliteit hoog in het vaandel. Geen hindernis is te hoog voor ons, we zien de Blom Cup als een springplank naar de top. Diverse springpaarden die het op het KWPN Kampioenschap goed gedaan hebben, zoals Verdi, Charmeur, Arc de Triomphe en Carrera, zijn nu internationaal zeer succesvol. Het is prachtig om daar als bedrijf aan bij te kunnen dragen.”

KWPN-voorzitter Siem Korver: “Wij kijken terug op een uitstekende samenwerking met Blom en zijn zeer verheugd om ook de komende drie jaar de krachten te bundelen. Naast de Blom Hengstencompetitie in de winterperiode, is er nu dus ook de Blom Cup in het zomerseizoen.”

De voorselecties voor de Blom Cup voor vierjarige springpaarden vinden plaats via rubrieken op diverse Centrale Keuringen, vijf-, zes- en zevenjarigen kwalificeren zich via de sport. De finale van de Blom Cup wordt op zaterdag 19 augustus verreden tijdens de KWPN Kampioenschappen in Ermelo. Hier vindt tevens een selectie plaats voor het WK Jonge Springpaarden in Lanaken.

Meer informatie over de KWPN Kampioenschappen vind je hier.