Berlin Eagles winnen GCL Chantilly.

Berlin Eagles winnen GCL Chantilly.

Met het prachtig paleis van Chantilly op de achtergrond werd zojuist de tweede GCL manche afgewerkt in de Franse stad. Als laatste aan de start overwonnen de Berlin Eagles.


QUICK RESULTS
1. Berlin Eagles
2. Valkenswaard United
3. London Knights


In deze tweede manche van de Global Champions League deden Bertram Allen en Marcus Ehning wat er van hen verwacht werd. Het team van Valkenswaard United moest op de valreep wel zijn meerdere erkennen in de overmacht van Berlin Eagles.

Als laatste aan de start verzekerden Christian Kukuk met Limonchello NT (Lord Caletto) en Ludger Beerbaum met Cool Feeling (Cornado Nrw) de overwinning voor hun team.

Marcus Ehning kwam in beide omlopen aan de start met zijn 14-jarige Westfaalse hengst, Comme Il Faut (Cornet Obolensky). Het duo herstelde zich vandaag en hield het foutloos in 68,18 seconden, meteen goed voor de overwinning. Teamgenoot Bertram Allen kwam vandaag aan de start met de 12-jarige BWP-ruin, Harley vd Bisschop (Dulf vd Bisschop).  De Ierste springruiter strandde zo individueel tweede. Eerder deze week loodste hij zijn AES-merrie, Molly Malone V (Kannan) foutloos door de finish.

Nicola Philippaerts hield de London Knights eerder deze week naar een sterke start positie met zijn H&M Chilli Willi (Casall). Vandaag werkten Ben Maher het met Explosion W (Chacco-Blue) en Emily Moffitt met de 10-jarige Winning Good (Winningmood vd Arendberg) het af met een uiteindelijke derde plaats. Maher en Explosion W namen individueel de derde plek voor hun rekening. 

uitslag

uitslag teams