Ben Maher wint $500.000,- gedoteerde Grote Prijs op laatste dag WEF

Ben Maher wint  $500.000,-  gedoteerde Grote Prijs op laatste dag WEF
Ben Maher heeft op het Winter Equestrian Festival in Wellington de twaalfde en meteen ook laatste Grand Prix op zijn naam geschreven.

Hij won deze CSI5* Grote Prijs door met de 10-jarige Sarena (v. Calvaro Z) als enige foutloos te blijven in de barrage in een tijd van 53.72 seconden. De Brit verdient daarmee een fraai bedrag van 165.000 dollar. McLain Ward en de sBs’er HH Azur (v. Thunder van de Zuuthoeve) hadden de beste tijd van in 46.103 seconden, maar zij kregen 4 strafpunten en moesten daardoor genoegen nemen met de tweede plaats.

De derde plaats was voor Meredith Michaels Beerbaum en Fibonacci 17 (v. For Feeling). De top vijf werd vervolledigd door Todd Minikus met Babalou 41 die eindigde op de vierde plaats en Jessica Springsteen die met haar Cynar VA naar een vijfde plaats reed.

McLain Ward won wel met HH Carlos Z (v. Chellano Z) de 1.50m rubriek. Daarin was hij één seconde sneller dan Eric Lamaze en Rosana du Park. Rodrigo Pessoa en Citizenguard Cadjanine Z eindigden op de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.